Oljeavskiljare

för mark- och inomhusförläggning

Ett brett utbud av oljeavskiljare

Oljeavskiljare

Oljeavskiljare behövs för att avskilja olja från oljehaltigt vatten innan vattnet släpps vidare ut i avloppssystemet. Vare sig du behöver en oljeavskiljare till den mekaniska verkstaden, tvätthallen eller garaget, så har du kommit till rätt plats!

Bias oljeavskiljare tillverkas i glasfiberarmerad polyester eller betong och kan därför placeras både inomhus nere i en källare eller utomhus nedgrävda i marken. Med både stående och liggande varianter och i flödesstorlekar från 2 till 150 liter per sekund har vi garanterat vad du behöver.

Oljeavskiljare – snabbt, enkelt och prisvärt!

Som ansvarstagande familjeföretag anser vi att en minimal miljöpåverkan och bra dagvatten ska vara en självklarhet. När du handlar från oss kan du därför räkna med högkvalitativa oljeavskiljare till det bästa priset på marknaden.

Över 50 års erfarenhet av branschen med egenproduktion gör att vi på Bia basar över hela kedjan, från order till leverans. Behöver du något utöver det vanliga? Inga problem, vi utför även specialbeställningar! Snabbt, enkelt och prisvärt, det är vad vi står för på Bia!

VISA ALLA
MARKFÖRLAGDA
INOMHUS

Intresserad av våra oljeavskiljare?

Klicka på knappen och skicka ett email, så hör vi snart av oss!Email

Orrtorp

73198, Köping

Sweden

0221-21130